شهردار مشهد مقدس خبر داد: ادامه روند اجرای پروژه دوربرگردان غیرهمسطح ابوطالب شرقی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی: برند اصلی بنیاد مسکن، ساخت مسکن اقشار کم‌درآمد است راه‌اندازی قطار مشهد - سرخس در جهت توسعه گردشگری در مناطق کمترشناخته‌‎شده رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه متوازن محقق نمی‌شود مگر با اجرای پروژه‌هایی در مناطق کمتر برخوردار رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد: ریل بودجه را به مناطق کم‌برخوردار تغییر دادیم  نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای مرکزی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی: همه در سطح ملی، برای مرکزیت‌یافتن حرم رضوی همراهی خواهند کرد استاندار خراسان رضوی: باید از همه ظرفیت‌های استان برای حل مشکل مسکن استفاده کنیم شهردار مشهد مقدس: غفلت از مرکزیت حرم مطهر باید با توسعه شهر به شرق جبران شود سرمایه‌گذاری ۹ همتی در بزرگ‌ترین پروژه مسکن شرق کشور کلید خورد آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین پروژه مشارکتی مسکن شرق کشور در مشهد قطار گردشگری مشهد - سرخس به راه افتاد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) تسریع در احداث ایستگاه آتش‌نشانی میدان شریعتی مطالبه جدی شهردار مشهد مقدس + فیلم رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم شورا، ۵ ایستگاه آتش‌نشانی به بهره‌برداری رسیده است ویدئو | مراسم رونمایی از تجهیزات نوین آتش‌نشانی شهرداری مشهد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) نفس‌های آخر کاروان‌سرای زغالی مشهد | جبر روزگار یک پیشه قدیمی و حجره‌های آن را محکوم به فنا کرده است رونمایی از ۳ فناوری نوین سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد +فیلم گلایه از فعالیت کارخانه ای که روح زندگی را از «روح آباد» مشهد گرفته است | دود اضافی ممنوع! هوای کلانشهر مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۰ مهر ۱۴۰۴) بازدید رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس از ستاد فرماندهی آتش‌نشانی مشهد (۹ مهر ۱۴۰۴) | قلندرشریف: جدیدترین تجهیزات آتش‌نشانی در مشهد رونمایی خواهد شد+ فیلم
سرخط خبرها

قرعه‌کشی و واگذاری ۴۹ دستگاه تاکسی ون وانا در مشهد انجام شد | پیگیری برای تأمین ۸۱ دستگاه باقی‌مانده ادامه دارد

  • کد خبر: ۳۳۹۸۱۶
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۲
قرعه‌کشی و واگذاری ۴۹ دستگاه تاکسی ون وانا در مشهد انجام شد | پیگیری برای تأمین ۸۱ دستگاه باقی‌مانده ادامه دارد
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد گفت: پیگیر دریافت سهمیه ۸۱ دستگاه باقی‌مانده هستیم تا فرایند نوسازی کامل ۱۳۰ دستگاه ون انجام شود و در مراحل بعدی، به‌دنبال دریافت سهمیه‌های جدید برای نوسازی ناوگان باقی‌مانده خواهیم بود.

مرتضی چایچی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اشاره به نوسازی بخشی از ناوگان ون‌های فرسوده تاکسیرانی در مشهد اظهار کرد: در حال حاضر ۲۵۰ دستگاه ون در حوزه تاکسیرانی درون‌شهری فعال است که از این تعداد، ۲۲۰ دستگاه براساس ضوابط مربوط به سن خودرو، فرسوده محسوب می‌شوند و لازم است که نوسازی شوند.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این حوزه بیان کرد: تلاش می‌کنیم با مساعدت‌ها و مشارکت‌ها، این نوسازی را به‌تدریج نوسازی کنیم. شهرداری و دهیاری‌های کشور و وزارت کشور با کارخانه‌هایی که خودرو‌های ون تولید می‌کنند، قرارداد‌هایی منعقد کرده‌اند تا سهمیه‌هایی به شهر‌ها تخصیص یابد. در پایان سال ۱۴۰۱، قراردادی میان وزارت کشور و شرکت ایران‌خودرو منعقد شد که به‌موجب آن، سهمیه‌ای از ون‌های جدید به شهر‌ها اختصاص یافت و برای مشهد ۱۳۰ دستگاه سهمیه در نظر گرفته شد.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد افزود: بسیاری از شهر‌ها در سال ۱۴۰۲ موفق شدند تنها ۳۰ درصد از سهمیه خود را دریافت کنند، اما با پیگیری‌های مداوم، شهرداری مشهد توانست تمام ۱۳۰ دستگاه ون را تحویل بگیرد. این ناوگان فاقد پلاک و سند بود که در سال ۱۴۰۳ با تلاش و رایزنی‌هایی با وزارت کشور و کارخانه ایران‌خودرو و همچنین حمایت نمایندگان مجلس به‌ویژه حجت‌الاسلام‌والمسلمین پژمان‌فر و آقای احسان عظیمی‌راد، موفق به دریافت اسناد و پلاک‌ها شدیم.

چایچی ادامه داد: از سوی سازمان شهرداری‌ها مکاتبه‌ای به شهرداری مشهد ارسال شد که به دلایلی، امکان تأمین منابع ارزی آن قرارداد صورت‌گرفته بین وزارت کشور و ایران خودرو محقق نشده و در نتیجه از ۱۳۰ دستگاه، ۴۹ دستگاه متعلق به شهرداری مشهد است و ۸۱ دستگاه دیگر باید عودت شود. با توجه به اینکه مشهد نیازمند نوسازی ۲۲۰ دستگاه ون فرسوده است، تمام این ۱۳۰ دستگاه برای ما ضروری است. با پیگیری‌های صورت‌گرفته در سطح وزارت کشور و مکاتبات شهردار مشهد در اجلاس کلان‌شهرها، توافق شد تا تمام ۱۳۰ دستگاه در اختیار مشهد قرار گیرد.

وی درباره شیوه واگذاری ۴۹ دستگاه در اختیار شهرداری تصریح کرد: مصوبه‌ای از شورای نظارتی استان اخذ کردیم تا این خودرو‌ها با قیمت تمام‌شده خرید (همان مبلغی که شهرداری در سال ۱۴۰۱ پرداخت کرده بود) از طریق قرعه‌کشی به متقاضیان دارای خودروی فرسوده واگذار شود. طبق مصوبه، ۵۰ درصد مبلغ به‌صورت نقد و ۵۰ درصد به‌صورت اقساط ۳۶ماهه از مالکین خودرو‌های فرسوده دریافت خواهد شد.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد با بیان اینکه فراخوان این طرح از طریق روزنامه‌های خراسان و شهرآرا منتشر شد، ادامه داد: ۱۵۹ متقاضی واجد شرایط شناسایی شدند. باوجود شرایطی که در کشور حادث است، اما به‌دلیل تأکیدات رهبر معظم انقلاب و شهردار مشهد بر تداوم خدمت‌رسانی، قرعه‌کشی این ون‌ها امروز، ۲۹ خردادماه در فرهنگ‌سرای «کودک و آینده» در بوستان کوهسنگی با حضور نهاد‌های نظارتی، شهردار مشهد و اعضای شورای اسلامی شهر برگزار شد.

چایچی خاطرنشان کرد: اسامی ۴۹ نفر منتخب و همچنین ۱۱ نفر به‌عنوان رزرو انتخاب شد تا در صورت انصراف یا نقص مدارک، جایگزین شوند. افراد برگزیده یک ماه فرصت دارند مدارک اسقاط، تکمیل مستندات و پرداخت وجه را انجام دهند تا خودرو‌ها به آن‌ها تحویل داده شود.

وی در پایان تأکید کرد: پیگیر دریافت سهمیه ۸۱ دستگاه باقی‌مانده هستیم تا فرایند نوسازی کامل ۱۳۰ دستگاه ون انجام شود و در مراحل بعدی، به‌دنبال دریافت سهمیه‌های جدید برای نوسازی ناوگان باقی‌مانده خواهیم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->